Hotel Restaurant Haven Zicht Texel
heerlijke vlees en visgerechten restaurant havenzicht

Geniet maximaal in restaurant Havenzicht

Een uitstekende maaltijd voor een betaalbare prijs: dat kenmerkt restaurant Havenzicht. De meest smaakvolle traditionele gerechten worden voor u bereid met verse, biologische producten. Deze zijn waar mogelijk afkomstig van Texel. U kunt bij ons terecht voor lunch en diner, maar natuurlijk ook voor een verse kop koffie of ander lekker drankje. 

lunch en diner gerechten restaurant havenzicht
Verse vis restaurant havenzicht

Specialiteiten

Liflafjes en exotische gerechten vindt u niet op onze menukaart, maar wel traditionele gerechten. Zo bereiden wij verse vis, vegetarische schotel en een ambachtelijk stuk vlees, waarbij de vis lokaal gevangen wordt met duurzame visserij. Bij de gerechten wordt een uitgebreid garnituur geserveerd met verse groenten, salade, aardappels en friet. In ons familierestaurant vindt iedereen wel wat lekkers op de kaart.

Geniet op het terras

Havenzicht is tevens de ideale plek voor een tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling over de haven. Geniet bij mooi weer van een prachtig uitzicht over de haven op ons terras met een hapje en drankje. Bij minder goed weer kunt u plaatsnemen in het restaurant of de ruime serre. Kortom, bij ons geniet u van het echte Texelgevoel!

Groepen

Familie-uitstapje of groepsuitje? Wij ontvangen u graag! Ons restaurant heeft zestig zitplaatsen en er zijn diverse groepsarrangementen. Wel vragen wij u vooraf te reserveren.